Username: 
Password: 
Restrict session to IP 

Comments on Revolution Elite

1 2
Global Rank: 18
Totalscore: 316364
Posts: 93
Thanks: 90
UpVotes: 87
Registered: 8y 129d








The User is Offline
RE: Comments on Revolution Elite
Google/translate0Thank You!0Good Post!0Bad Post! link
Everything is fine on Rev Elite. I'll check the logs later to see if I can figure out where you're having an issue.
You can check the site status on Http://isup.me

sabre
http://revolutionelite.co.uk
Last edited by sabretooth - Apr 22, 2016 - 13:51:38
Global Rank: 33
Totalscore: 267626
Posts: 27
Thanks: 10
UpVotes: 11
Registered: 5y 324d







The User is Offline
RE: Comments on Revolution Elite
Google/translate0Thank You!0Good Post!0Bad Post! link
Quote from Mart
Apr 22, 2016 - 13:21:23

Right clicking on the site name on the right hand side list and selecting "open in new tab" works fine for me, going to: https://www.sabrefilms.co.uk/revolutionelite/

Thanks for your time. This is what curl tells me:
D:\sinan\tools\curl>curl https://www.sabrefilms.co.uk/revolutionelite/ -v
* Hostname was NOT found in DNS cache
* Trying 46.30.212.64...
* connect to 46.30.212.64 port 443 failed: Timed out
* Failed to connect to www.sabrefilms.co.uk port 443: Timed out
* Closing connection 0
curl: (7) Failed to connect to www.sabrefilms.co.uk port 443: Timed out

And I connect to the most of the other sites (if they are not down) through wechall.
Global Rank: 1
Totalscore: 711518
Posts: 301
Thanks: 279
UpVotes: 239
Registered: 8y 119d











The User is Offline
RE: Comments on Revolution Elite
Google/translate0Thank You!0Good Post!0Bad Post! link
Sounds like a routing or firewall problem. Perhaps try traceroute?

EDIT: Doesn't seem like that would help for the end of the route because those servers don't want to play. But at least you might be able to see a problem at the start of the route.
Last edited by dloser - Apr 22, 2016 - 13:56:05
Global Rank: 23
Totalscore: 304109
Posts: 35
Thanks: 24
UpVotes: 22
Registered: 6y 218d




The User is Offline
RE: Comments on Revolution Elite
Google/translate0Thank You!0Good Post!0Bad Post! link
yes it does. The IP is correct. Can you ping/traceroute the ip? And does an http request work?
Global Rank: 33
Totalscore: 267626
Posts: 27
Thanks: 10
UpVotes: 11
Registered: 5y 324d







The User is Offline
RE: Comments on Revolution Elite
Google/translate0Thank You!0Good Post!0Bad Post! link
Probably that's it. I tried tracert and it tried various hops (all of them within Turkey) but to no avail. I think I should report this to my ISP and see what they say.
Thanks again for your time.
Global Rank: 7
Totalscore: 455099
Posts: 13
Thanks: 9
UpVotes: 8
Registered: 4y 355d









The User is Offline
RE: Comments on Revolution Elite
Google/translate0Thank You!0Good Post!0Bad Post! link
SSL has struck again; it seems I can't update my score:

GeSHi`ed Plaintext code
1
2
35 - error:14094458:SSL routines:SSL3_READ_BYTES:reason(1112)
is not a valid response from Revolution Elite.
Global Rank: 1
Totalscore: 711518
Posts: 301
Thanks: 279
UpVotes: 239
Registered: 8y 119d











The User is Offline
RE: Comments on Revolution Elite
Google/translate0Thank You!0Good Post!0Bad Post! link
Fixed.
1 2
sabretooth, tunelko, TheHiveMind, Z, Ge0, samuraiblanco, arraez, jcquinterov, hophuocthinh, alfamen2, burhanudinn123 have subscribed to this thread and receive emails on new posts.
1 people are watching the thread at the moment.
This thread has been viewed 36527 times.